Bedankt en tot ziens

Lieve gasten
Na drie jaar en drie maanden Azzurro en tien jaar horeca komt er 25 maart een eind aan mijn leven als zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik samen met David meerdere horecabedrijven op mogen zetten en hebben we heel veel en hard gewerkt. Nu is het tijd om aan mijzelf en aan mijn gezin te denken. Vanaf april zal het restaurant aan het Redersplein 8 in Blauwestad verder gaan onder de naam Heerlijke Streken, met nieuwe eigenaren en stopt ons avontuur Azzurro.
Met gemengde gevoelens maar vooral met trots kijk ik naar hetgeen dat wij de afgelopen drie jaar hebben opgebouwd, met vallen en opstaan maar steeds met dezelfde passie. Vooral het contact met jullie, onze gasten, ga ik missen, als ook de feestjes want die waren stuk voor stuk legendarisch en blijven voor altijd in onze herinnering. Ik wens Collin en Suzanne heel veel succes met hun nieuwe avontuur.
De komende twee weken zijn wij nog regulier geopend, met uitzondering van de donderdag. Op vrijdag 22 maart vieren we nog een feestje met Los Bomberos en op zondag 24 maart zullen wij de laatste apfelstrudels serveren.
Het was mij een waar genoegen om u de afgelopen jaren te hebben leren kennen, wellicht tot ooit. Het gaat u goed.
Hartelijke groeten, ook namens David en Julia
Annuska Stolk – Timmer.