feesten en partijen

zin in een feestje

Dan is Azzurro eten & drinken in alle jaargetijden een uitstekende locatie. Van BBQ tot chique diner of een lekkere hapjesschaal met een flesje Prosecco mee op de boot, alles kan.
 

zakenlunch of vergadering

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Ons restaurant wordt regelmatig afgehuurd voor een vergadering of teambuilding. Daarnaast hebben wij een kleine vergaderruimte tot onze beschikking voor ongeveer 12 personen waar u ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Uiteraard voorzien wij u van koffie, thee, water en wat lekkers en desgewenst een lunch of diner.
Vergaderen op de boot of in een sloep, of in de winter op het terras bij een haardvuur, wij regelen het. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

diner quiz

Op zoek naar een leuke activiteit voor een afdelingsuitje of teambuilding? Boek dan een avond diner quiz bij Azzurro eten & drinken.
Samen met uw collega’s speelt u een quiz die bestaat uit 6 rondes. 2 plaatjesrondes, 3 vragenrondes en 1 geluidsronde. De teamsamenstelling kan per ronde wisselen met uiteindelijk 1 winnaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om met vaste teamsamenstelling de quiz te spelen
U kunt kiezen uit vier thema’s:
• Groningen
• Sport
• Muziek
• Algemene kennis
Tussen de rondes door geniet u van een drie-gangen buffet. De verdeling van de rondes tussen de gangen door wordt bepaald door de quizmaster in afstemming met de groep.
Voor het buffet zijn er drie keuzes:

1. Italiaansbuffet;
Voorgerecht; Proeverij van voorgerechten
Hoofdgerecht; Pastasalade met tonijn. Runderstoof met tomaat en basilicum, vegetarische lasagna, witvis met saus van kappertjes.
Nagerecht; Huisgemaakte tiramisu.

2. Groningsbuffet
Voorgerecht: Groninger mosterdsoep met Molenbrood en smeersels.
Hoofdgerecht: Huisgemaakte aardappelsalade, plank met diverse soorten vis. Een kaas- en vleesplank met producten uit de regio. Stoofpot van het Groninger weiderund, witvis met mosterdsaus. Bloedworst een rucola stamppot en stoofpeertjes.
Nagerecht: Dessert van Bert.

3. Stamppotbuffet
Voorgerecht; keuze uit kerriesoep of mosterdsoep geserveerd met brood
Hoofdgerecht: 3 stamppotten naar keuze.
Nagerecht: vlaflip

Prijzen en algemene voorwaarden
U kunt en dinerquiz boeken vanaf 20 personen. Maximaal aantal deelnemers 50 personen. Azzurro zorgt voor een quizmaster en alle benodigdheden zoals pennen, papier en antwoordformulieren.
Prijs per persoon voor deelname quiz € 3,50 euro per persoon.

Prijzen buffetten:
Buffet 1
20 tot 30 personen € 19,50
30 tot 50 personen € 18,00

Buffet 2
20 tot 30 personen € 21,50
30 tot 50 personen € 20,00

Buffet 3
20 tot 30 personen € 13,50
30 tot 50 personen € 12,50

De genuttigde drankjes zijn op nacalculatie. 2 dagen voor aanvang van de quiz geeft u het deel te nemen aantal personen door. De hoeveelheid eten die gemaakt wordt is gebaseerd op dit aantal en zal doorbrekend worden ook indien er op de avond zelf minder deelnemers zijn.