latin night met Los Bomberos

Op zaterdag 28 april vieren we dat de dagen weer langer worden en dat de zon hopelijk wat langer en vaker gaat schijnen. Dompel u onder in de sfeer van de Latin Soul. Eten, drinken en uiteraard muziek.

De allround latin band Los Bomberos zorgt al vele jaren voor spetterende optredens in theaters en op festivals- en (bedrijfs)feesten. Dansliefhebbers gaan uit hun dak op de swingende Latijns-Amerikaanse muziek van de band. De formatie bestaat uit twee leadzangers, twee gitaristen, een tweekoppige blazerssectie en een percussiesectie. Het repertoire bestaat niet alleen uit Zuid-Amerikaanse muziek, zoals je misschien bij een latinband zou verwachten. De band verrast het publiek ook met eigenzinnige bewerkingen van bekende popsongs en eigen Nederlandse en Spaanstalige nummers.

U kunt gebruik maken van een het fingerfood buffet met tapas en pinxtos. Naast live muziek is er ook een salsa/latin DJ.

Voor slecht €27,50 incl. entree en buffet waant u zich in zwoele zomeravond! Suave! U kunt uw tafel reserveren via info@azzurroblauwestad.nl of telefonisch 0597-726888.